Модератори: fargus, Модератори

AlcatraZ написав:Порадьте будь ласка якийсь велик нормальеий. Ціна 1500 - 2000 грн. А в самого "Bennetto", передався ше від брата старшого. Він дуже вбитий і так був , але потім рішив "подрифтувати" біля нашого садікаА на наступний день стерлась задня шина і пробилась камера. Мені так його школа, в мене з ним пов"язано багато спогадів, деякі не дуже приємні (зламав руку), але є і дуже круті. Кароче ось так.

Андрей написав:Я от також надумав собі веліка в цьому році купити. Пора вже починати скидувати пузо, яке наросло за останній час.Зараз от думаю, що саме краще взяти такого, не надто дорогого, до 500 гривень американських ... І надіюся, що після виборів, блище до весни, курс долара впаде хоч трохи...

boa написав:Навряд чи зможеш скинути пузо вєліком-качанням пресу швидше і набагато.А ось гузно(якщо широке)скидається на раз

Андрей написав:Я от також надумав собі веліка в цьому році купити. Пора вже починати скидувати пузо, яке наросло за останній час.Зараз от думаю, що саме краще взяти такого, не надто дорогого, до 500 гривень американських ... І надіюся, що після виборів, блище до весни, курс долара впаде хоч трохи...

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість