Модератори: fargus, Модератори

WIZARD написав:Да, ти правий, реально пересуватися містом в громадському транспорті стало просто таки не можливо. Так і хочеться в університет та і на велосипеді, але де ж ти його там припаркуєш, та і дорога попри спрощення життя передачами, всеж відбире чимало сил так само і часу.

sNc-SlaMis4E-UA написав:Оце то апарат, від ціни в обморок падають

WIZARD написав:Да, ти правий, реально пересуватися містом в громадському транспорті стало просто таки не можливо. Так і хочеться в університет та і на велосипеді, але де ж ти його там припаркуєш, та і дорога попри спрощення життя передачами, всеж відбире чимало сил так само і часу.

Вадим написав:Я легко паркуюсь біля універа... і в любих інших місях... Якшо ти будеш напостой на веліку, це не стане проблемою де паркуватися... Я вже 3 місяця не їздив в громадському транспортіВсе на веліку
Навіть в негоду
)
Плюсів набагато більше ніж мінусів... Для мене найперше це здоровя і спорт... Адже 45 хв. в день їзди на велосипеді - це те, що навідмінно допомагає тримати себе в формі!

Вадим написав:За 2500 взяв... Я думаю шо мені як по місту а не по горах то піде такий

Вадим написав:Ну як тобі сказати... Подивившись на вели за 15 000, то мій і рядом не валявся... Але мій також не з цих під**сів за 800 грн)... За 2500 взяв... Я думаю шо мені як по місту а не по горах то піде такий

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей