Модератори: Scream, Модератори, СafePeople

skromnyashka написав:але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...

MetaLюХ написав:skromnyashka написав:але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...
навпаки до речі))
не всі такі, як ти думаєш, що зможуть так зробити.. для деяких дівчат це доказ відданості дівчини до хлопця...)) ну як для мене)

skromnyashka написав:MetaLюХ написав:skromnyashka написав:але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...
навпаки до речі))
не всі такі, як ти думаєш, що зможуть так зробити.. для деяких дівчат це доказ відданості дівчини до хлопця...)) ну як для мене)
Відданість хлюпцю кажеш, а як нзивається те коли взяа шо тре і пішов чекати відданість від другої??

MetaLюХ написав:skromnyashka написав:але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...
навпаки до речі))

lRevexl написав:MetaLюХ написав:skromnyashka написав:але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...
навпаки до речі))
Я не проти і не за.Це залежить тільки від вихованості як батьки виховали так і буде.Знаю дівчину їх 14 років в неї матір працює десь в Італії того дуже рідко буває в дома так вона вже в 14 років пізнала статеве життя.І всі ті хто з нею це робив те, отримали те,що хтіли і про неї навіть незгадують може тільки десь привітатись і все.То яка може бути віданість?В такий період хочеться відчути як це.А кохання чи некохання відходить на 2 план.Можливо десь в 16-17,але не 14-15 це моя думка.

skromnyashka написав:ну звичайно ..я не говорю що це так вже погано.., але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...

toltek написав:skromnyashka написав:ну звичайно ..я не говорю що це так вже погано.., але при кро те що дівчата 13-15років не розуміючи що вони роблять йдуть на такий крок.., бо може "це модно".. чи "хлопець мене покине..а він такий класний"...
Просто немає слів а чому ніхто не суне палця в розетку а потім каже я не розумію що роблю? Все тупі відмазки принаймні одна людина добре все розуміє і знає чого добивається.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість